Salat med bacon, ost og brødknas

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Salat med bacon, ost og brødknas

  • 10 personer

Ingredienser

  • 20 skiver bacon, sliced, Danish Crown Professional
  • 20 kuvertbrød med soltørrede tomater
  • 1,5 kg blandede grøntsager i tern
  • ½ dl olivenolie
  • ¼ dl hvid balsamico
  • Salt og peber
  • 500 g feta i tern
  • 250 g rucola
Print opskrift

Fremgangsmåde

TILBEREDNING

Skær halvdelen af brødene i tynde skiver og rist dem i ovnen ved 210 ˚C, til de er sprøde og gyldne, ca. 6 minutter. Steg baconskiverne sprøde og bræk dem i mindre stykker. Sæt grøntsager til afdrypning. Pisk olivenolie, balsamico, salt og peber sammen og vend grøntsagerne i dressingen. Bland med feta og drys med bacon, de ristede brødskiver samt rucola. Server resten af kuvertbrødene til.