Ramsløgsæggekage med bacontopping

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Ramsløgsæggekage med bacontopping

  • 10 personer

Ingredienser

  • 300 g bacontern, Danish Crown Professional
  • 30 æg
  • 300 g ramsløg
  • Salt og peber
  • 2 skiver rugbrød
  • 50 g smør
  • 2 bakker cherrytomater
TILBEHØR
  • Brød
  • Grov sennep
Print opskrift

Fremgangsmåde

TILBEREDNING

Blend æg og ramsløg med salt og peber og fordel massen i en eller flere forvarmede pander med smør. Sæt panden i ovnen ved 200 °C indtil æggemassen er let souffleret og fast. Skær rugbrødet i tern og rist det i lidt smør. Anret tomater, sprøde bacontern, hakket ramsløg og rugbrødstern ovenpå æggekagen og server straks med grov sennep og godt brød.