Pastamed pastinak, bacon og sprød brødkrumme

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Pastamed pastinak, bacon og sprød brødkrumme

  • 10 personer

Ingredienser

  • 450 g sliced bacon, Danish Crown Professional
  • 250 g italiensk grovbrød
  • Rapsolie
  • 2 fed hvidløg
  • 750 g pastinak, hele skrællede
  • 0,5 dl frysetørret timian
  • 0,25 dl frysetørret rosmarin
  • 50 g smør
  • Salt og peber
  • 750 g båndpasta
Print opskrift

Fremgangsmåde

TILBEREDNING

Smuldr brødkrummen og rist den sprød i rapsolie tilsat knust hvidløg på en varm pande. Skræl og halvér pastinakkerne på langs og skær dem i tynde strimler på den lange led. Skær baconskiverne i brede strimler og rist dem næsten sprøde sammen med timian og rosmarin. Hæld fedtet fra. Tilsæt smør, pastinak samt hvidløg og steg 8-10 minutter ved middel varme, til pastinakkerne er møre. Krydr med salt og peber og bland med friskkogt pasta. Serveres straks drysset med brødkrumme.


Tips

Ved varmehold koges pastaen en anelse mindre og blandes med pastinakkerne sammen med lidt af kogevandet. Server brødkrummen separat.