Pasta med champignon, bacon, pastinak og skimmelost

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Pasta med champignon, bacon, pastinak og skimmelost

  • 10 personer

Ingredienser

  • 300 g sliced bacon, Danish Crown Professional
  • 750 g pastinak
  • 500 g champignon
  • 5 fed hvidløg
  • 40 g smør
  • 1 kg pasta f.eks. rigatoni
  • 2 dl MOU hønsekødsuppe
  • 1 dl hakket persille
  • Salt og peber
  • 300 g skimmelost
Print opskrift

Fremgangsmåde

TILBEREDNING

Skær baconskiverne i brede strimler og steg dem sprøde. Læg dem til side på et stykke køkkenrulle. Skær pastinakker i skrå skiver, champignon i kvarte eller halve og steg dem med hakket hvidløg i smør ved middel varme i ca. 10 minutter, til pastinakkerne er næsten møre. Kog pastaen aldente som anvist. Bland pastaen med pastinakkerne, tilsæt kogende, siet hønsekødsuppe, hakket persille, salt og peber. Smag til og anret. Fordel osten i mindre stykker samt baconskiverne oven på.


Tips

Anret i en form med låg og sæt retten i mikroovnen 1-2 minutter, inden den skal spises.