Pan Bagnat provencalsk sandwichmed kylling og bacon

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Pan Bagnat provencalsk sandwichmed kylling og bacon

  • 10 personer

Ingredienser

  • 200 g Sliced bacon, Danish Crown Foods
  • 2 Kartoffelbrød, rå dej
  • 2 tsk. Herbes de provence
  • 300 g Friskost
  • 100 g Drueagurker
  • 250 g Peberfrugt
  • 250 g Tomater
  • 750 g Kyllingebryst
  • 150 g Rucola
Print opskrift

Fremgangsmåde

TILBEREDNING

Læg brødene på en bageplade, pensl med vand og drys med herbes de provence. Lad brødene hæve til dobbelt størrelse og bag dem 20 minutter ved 190 °C. Afkøl brødene på en rist, flæk dem og pil lidt af brødkrummen ud, så der bliver et lille hulrum inde i brødet. Steg baconskiverne sprøde og læg dem på fedtsugende papir. Smør brødene indvendig med friskost og fyld dem med drueagurk, strimlet peberfrugt, tomat i skiver, kylling, bacon og rucola. Luk brødene sammen omkring fyldet, lad dem trække og skær dem i tykke skiver, 10 i alt, og servér.