Julesalat med røget forel og bacon i kommenvinaigrette

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Julesalat med røget forel og bacon i kommenvinaigrette

  • 10 personer

Ingredienser

  • 100 g bacon i tern, Danish Crown Professional
  • 600 g røget forelfilet
  • ½ dl hvidvinseddike
  • ½ tsk. kommen
  • ½ dl rapsolie
  • Salt og peber
  • 250 g radiser
  • 250 g bladselleri
  • 500 g agurk
  • 250 g feta i tern
  • 200 g salat
  • Peberblanding
Print opskrift

Fremgangsmåde

TILBEREDNING

Bræk forelfileterne i lidt mindre stykker. Steg baconternene sprøde og læg dem til afdrypning på et stykke køkkenrulle. Pisk eddike, kommen, rapsolie, salt og peber sammen. Skær radiser og bladselleri i skiver, skær agurken i halvmåner og vend dem i marinaden. Bland forsigtigt med forel, bacon, feta og salat og drys med peberblanding. Servér med lunt speltbrød.


Tips

Udstik evt. speltbrødet som stjerner.