Alaskamedaljoner i baconsvøb med sprød top og marinerede rødbeder

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Alaskamedaljoner i baconsvøb med sprød top og marinerede rødbeder

  • 10 personer

Ingredienser

  • 10 skiver Bacon i skiver, Danish Crown Foods
  • 1 kg Rødbeder
  • 5 dl Rapsolie
  • 25 dl Citronsaft
  • 1 dl Hakket persille
  • Salt og peber
  • 50 g 20 Alaska ising medaljoner
  • 50 g Brød
  • 50 g Smør
  • 5 dl Revet peberrod
TILBEHØR
  • Baguette
Print opskrift

Fremgangsmåde

TILBEREDNING
Skræl og kog rødbederne møre i letsaltet vand. Hæld vandet fra og sæt dem til afkøling.
Læg medaljonerne til optøning. 
Skær rødbederne i stave, og vend dem i en marinade af rapsolie, citronsaft, persille, salt og peber.
Lad rødbederne trække mindst 1 time.
Halvér baconskiverne, sno dem omkring medaljonerne og krydr med salt og peber.
Smuldr brødet og rør det sammen med blødt smør og peberrod.
Fordel blandingen på toppen og bag fisken i ovnen ved 225 °C i 10-12 minutter.

Server fisken sammen med marinerede rødbeder og lunt brød.