Æg-frit med spinat, bacon og salatløg

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Æg-frit med spinat, bacon og salatløg

  • 10 personer

Ingredienser

  • 400 g bacon, sliced, Danish Crown Professional
  • 10 æg
  • 1 salatløg
  • 4 bakker frisk babyspinat
  • Olie
  • Salt og peber
  • Saft fra 1 citron
PANERING
  • 100 g mel
  • 2 æg
  • 200 g rasp
  • 1 liter fritureolie
Print opskrift

Fremgangsmåde

TILBEREDNING

Kog æggene smilende og rist baconen sprød i ovnen. Panér de kogte og pillede æg i mel, æg og rasp. Steg dem sprøde i hed fritureolie og lad dem dryppe af på fedtsugende papir. Drys med salt. Snit løg i tynde skiver og vend sammen med spinat, bacon salt og peber. Dryp med citronsaft og placer de delte sprøde æg i salaten.