Slagterhåndværk når det er bedst


Pålæg er en traditionsrig klassiker på den danske madscene. I private køkkener topper rugbrød med pålæg stadig listen over de mest populære middagsretter. Derfor kan det betale sig at gøre noget ekstra ud af pålægget, når du blandt andet sætter smørrebrød på menuen. Slagterens Rullepølse er vores nyeste bud på et håndværksprodukt, der giver nyt liv til dine pålægsserveringer.

Ægte håndværksprodukt tilberedt på gammeldags manér


Slagterens Rullepølse er lavet af udvalgte råvarer efter klassisk opskrift. Den er udviklet efter stolte pålægstraditioner med fokus på det gode håndværk. Det betyder, at hver rullepølse er individuelt håndkrydret med allehånde, sort og hvid peber og løg. Herefter bliver den håndrullet i klart fedtpapir og kogt, til den er tilpas mør. Når rullepølsen er kogt, fjernes fedtpapiret og enderne skæres til, så den får en pæn og ensformig snitflade. På den måde sikrer vi, at rullepølsen er let at skære, og at hele stykket kan anvendes. Vi pakker, koger og køler kun et enkelt tårn med rullepølsen ad gangen for at sikre en høj kvalitet i de færdige rullepølser.


Højtbelagt, håndmad eller gyldenbrun sprødhed


Rullepølsen er et velkendt og elsket pålægsprodukt, der kan serveres på et hav af forskellige måder. Slagterens Rullepølse kommer som stykvare, så du selv kan skære skiver i den tykkelse, der passer til din menu. Og som den klassiker det højtbelagte smørrebrød er, kan rullepølsen serveres på traditionel vis med sky og løgringe. Men ligesom en gammel cirkushest kan lære nye tricks, så kan en klassiker altid friskes op og serveres i nye klæder. Prøv f.eks. et groft stykke rugbrød med tykke skiver rullepølse med råmarineret fennikel og grøn tartare. Rullepølsen er også oplagt at servere på pålægsbuffeten til en hurtig håndmad eller smørrebrød, som dine gæster selv kan bygge op. Men hvem siger, at rullepølse kun kan være et rugbrødsprodukt? Som alternativ kan den fungere som hovedkomponent på tallerkenen, f.eks. i tykke skiver stegt sprøde i smør på en pande serveret med små kartofler og persillepuré.