SKAL DU MED TIL KRONINGEN AF DANMARKS HOTDOG-KONGE 2018?

1. Juni går det løs i Aalborg: Finalen i DM i hotdogspisning 2018. 10 finalister kæmper om titlen som Danmarks hotdogkonge. De 10 finalister er fundet gennem kvalifikationer ved 42 Steff's Place-forhandlere rundt om i landet, og det er en kvalifikationsrunde, der kræver topform. Finalen finder sted på Gammel Torv i Aalborg, hvor der vil være musik, hotdog-workshops, billige hotdogs - og selvfølgelig afholdelse af finalen

 

Ville du kunne slå rekorden?

Barren for finalen er sat højt. Finaledeltagerne har 15 minutter til at spise så mange hotdogs som muligt. Og femdobbelte mester Ruben Mikkelsen holder stadig rekorden på 42 hotdogs. Ruben vandt også finalen i 2017 - men med kamp til stregen. Han stiller op igen i år og har på nuværende tidspunkt kvalificeret sig med 25 hotdogs (link: http://www.dmihotdogspisning.dk/dm-i-hotdogspisning/).

 

Støtter det gode formål

DM i hotdogspisning handler ikke blot om at kåre Danmarks hotdog-konge. Det handler også om at gøre en forskel. Derfor går indtægterne fra både deltagerbeviser og omsætningen i pølsevognene på finaledagen ubeskåret til Fonden Børnenes Kontor i Aalborg. Fondens formål er at arrangere ferieophold for elever i Aalborg Kommunes skoler. Ferieophold, der tildeles børn, der på grund af økonomiske, sociale eller andre årsager trænger til et ferieophold.

Læs mere om DM i hotdogspisning her (link: http://www.dmihotdogspisning.dk/).

Ruben 42: https://www.facebook.com/steffhoulberg.dk/videos/1188096311235729/?hc_location=ufi