En rå nyhed, der er værd at bage på - og andre nyheder fra Tulip Foodservice

 

Den bedste måde at blive præsenteret for nyheder på er ved at smage dem. Derfor har vi lagt os i selen for at kunne præsentere en række nyheder på Foodexpo, så du selv kan få smag for sagen.

 

80005996_TULIP_BAG-SELV-LEVERPOSTEJ-STOR.jpg

leverpostej

- så du kan servere friskbagt leverpostej for dine gæster

Vi har lanceret en rå leverpostej, hvor farsen er krydret og rørt, så den er lige til at bage i ovnen ved 200 °C. Det er en klassisk, grovhakket postej, der er fast i farsen, så den ikke supper i kanten, når den er varm. Det gør den oplagt til at sætte på fad og pynte af med f.eks. sprød bacon. På Foodexpo serverer vi selvfølgelig friskbagt leverpostej, der forhåbentligt kan duftes i hele hal M.

 

COLOURBOX20146616.jpg (1)

Økologisk bacon

-  til dig, der vil have bæredygtighed på menuen

Vores baconsortiment er blevet udvidet med to varianter af økologisk bacon: bacon i skiver på bagepapir, der er lige til at stege i ovnen, og bacon i tern, der kan steges direkte på panden. Det økologiske bacon er ikke tilsat nitrit, og så er det mærket med tre velfærdshjerter.

 

TULIP_FOODSERVICE_SPANSK_35g_KARTOFFELSALAT_MED_SPRØD_RUGBRØD.jpg (1)

Spansk og tyrkisk inspirerede frikadeller, 35 g

- mindre deller, større muligheder

Vores sortiment af både klassiske og krydrede frikadeller er efterhånden velkendt. Det gælder også de spansk inspirerede af slagsen. Og de tyrkiske. Nu har vi lanceret en variant på 35 g. Det giver større fleksibilitet og flere muligheder i din menu. Og selvom det blot er en klassiker i nye klæder, så er den bestemt værd at smage - og servere - igen.