Hvilken pølse passer til dine gæster?

Dine gæster er forskellige. Også når det kommer til, hvilken pølse de foretrækker. Derfor har vi samlet 5 forskellige bud på, hvilke pølser, du skal lægge på grillen til sommer - alt efter hvad dine gæster foretrækker.

 

Til dem, der vil have en klassisk ristet med et smagfuldt twist

Nogle vil bare gerne have en grillet pølse med god smag - gerne i en hotdog. Men det må også gerne være noget særligt på den kødfulde, lækre måde. Til dem er et godt bud på en pølse en grillpølse i baconsvøb (link: http://www.tulipfoodservice.dk/produktkatalog/poelser/grill/grillpoelser-med-baconsvoeb-90g/). Vi har svøbt den klassiske grillpølse i bacon, så den er klar til at blive lagt på grillen. Så kan du også bruge tiden i køkkenet på at fokusere på tilbehøret - f.eks. Alternativer til de klassiske toppings til ristet hotdog

 

Til dem, der fokuserer på dyrevelfærd

Dyrevelfærd er et emne, der fylder meget for flere og flere forbrugere - og derfor også for dine gæster. Og det skal udvalget på din menu selvfølgelig kunne leve op til. Derfor er frankfurter lavet på FRILANDSGRIS® (link: http://www.tulipfoodservice.dk/produktkatalog/poelser/frankfurter/frilandsfrankfurter-125g/) et oplagt valg. En klassisk krydret frankfurter af kød fra trehjertede velfærdsgrise.

Til dem, der gerne vil have ekstra smag

Pølser smager fantastisk - især når de er grillede. Og nogle gange bliver menuen en smule mere lækker, hvis pølsen har en særlig krydring. Det har vores frankfurter med bacon og ramsløg (link: http://www.tulipfoodservice.dk/produktkatalog/poelser/frankfurter/bacon-ramsloeg-frankf-125g/). 125 gram spækket med karakterfuld smag - der er oplagt som en del af sommermenuen serveret med en god kartoffelsalat.

 

Til dem, der skal have stillet den lille sult

Indrømmet: De fleste pølser er store nok til at udgøre hovedelementet i et frokostmåltid. Og på en tapas-buffet eller til en let anretning er det måske en kende for stort. Der kan en snackpølse med rosmarin og chili (link: http://www.tulipfoodservice.dk/produktkatalog/poelser/ferske/snackpoelse-rosmarinchili-45g-frost/) til gengæld noget. En fersk pølse på 45 gram med god, krydret smag af rosmarin, chili og hvidløg. Og så er de tilsat knuste kidneybønner for at give en grovere konsistens - og kartofler for at holde saftigheden i oppe og fedtprocenten nede. Det betyder også, at pølsen er nøglehulsmærket.

 

Til dem, der tænker 'jo større, jo bedre'

Nogle gæster vil bare gerne have kød for pengene. Og helst meget af det. Selvfølgelig uden at god på kompromis med den gode smag. Til dem rammer kæmpegrillpølsen med ost og bacon (link: http://www.tulipfoodservice.dk/produktkatalog/poelser/grill/kaempe-grillpoelse-ost-og-bacon-200g/) plet. 200 gram med god smag fra bacon og cheddar-ost. Klar til at lægge på grillen og mætte selv den mest sultne gæst.

  

Fik du smagt grisebolsjer på Foodexpo?

På Foodexpo 2018 serverede vi et bredt udsnit af vores ferske og forædlede sortiment  - bl.a. asiatisk inspirerede grisebolsjer lavet af 100% DANSK® ribbenssteg. Nu har vi samlet opskrifterne på de bedste serveringer fra messen til inspiration i dit køkken.

 

HENT OPSKRIFTERNE HER