Leverpostej - God at lune - Bagt
Print
Pålæg/Leverpostej

Leverpostej - God at lune - Bagt

Leverpostej. Bagt.

Tilberedelse

I varmluftovn ved 170 °C i 30 min. Inden udslåning skal leverpostejen hvile udenfor ovnen i 10-15 min. Hviletiden kan med fordel afholdes i varmekasser.

Serveringsforslag

Som pålæg på diverse brød

Tulip Foodservice

Stykvarer / Produktdata

Varenummer: 70150794

EAN Stk: 05701293670103

Vægt

Vægt produkt: 1000 g

Ingredienser

Ingredienser: Svinelever (30%), svinespæk, vand, FLØDE, HVEDEMEL, løg, salt, sukker, krydderier, timian, konserveringsmiddel (E200), surhedsregulerende middel (E270), antioxidant (E327).

Opbevaring

Køl Køl

Holdbarhed

Uåbnet 35 dage ved max 5°C

Råvarer

Gris Gris

Allergener

Gluten Gluten
Næringsindhold pr. 100 g:
Energi 1094 kJ/ 264 kcal
Fedt 21 g
Mættede fedtsyrer 7,9 g
Kulhydrater 7,5 g
Sukkerarter 1,8 g
Protein 11 g
Salt 1,9 g

Pålæg Leverpostej