Hjem Opskrifter Tyrkisk inspirerede frikadeller, köfte med haydari og grøntsager

Tyrkisk inspirerede frikadeller, köfte

med haydari og grøntsager

Tyrkisk inspirerede frikadeller, köfte med haydari og grøntsager

Ingredienser

  • 10 personer
  • 20 tyrkisk inspirerede frikadeller 60 g, Danish Crown Professional
  • 450 g fetaost
  • 1 rød peberfrugt
  • 1 dl stærk ajvar (peberfrugt relish)
  • 1 rød chilipeber
  • 3 fed hvidløg
  • 1 håndfuld Bredbladet persille
  • Peber
  • 250 g cherrytomater skåret i halve
  • 2 agurker skåret i lange stave
  • 1 dl grofthakket bredbladet persille
  • Salt og peber
TILBEHØR
  • Tyrkisk brød

Sådan tilbereder du retten

Varm frikadellerne efter anvisning. Blend alle ingredienserne til haydarien godt sammen, men gem halvdelen af fetaen, peberfrugten og persillen. Tilsæt den sidste feta, peberfrugt og persille og blend kort, så haydarien har en grov konsistens. Smag til med peber. Skær cherrytomaterne i halve og skær agurkerne i lange stave. Hak persillen groft. Vend agurk og cherrytomater med persille og lidt salt og peber. Servér de varme frikadeller med haydari, grøntsager og tyrkisk brød.

Lignende opskrifter

Hovedretter / Karbonader / Gris
Karbonader

med bacon og timian, tranebærpesto og julebulgur

Sandwich / Gris / Frikadelle
Sandwich med frikadelle,

lufttørret skinke og æblechutney-mayo

Hovedretter / Okse / Frikadeller
Økologiske oksekødsfrikadeller

med perlespelt-salat