Hjem Opskrifter Pasta med mini frikadeller i urtetomatsauce

Pasta med mini frikadeller i urtetomatsauce

Pasta med mini frikadeller i urtetomatsauce

Ingredienser

  • 10 personer
  • 50 mini frikadeller 12 g, Danish Crown Professional
  • 200 g løg
  • 200 g selleri
  • 300 g gulerod
  • 200 g bladselleri
  • 5 fed hvidløg
  • Rapsolie
  • 50 g koncentreret tomatpuré
  • 1 spsk. basilikum
  • 1 kg hakkede flåede tomater
  • 5 dl bouillon
  • Salt og peber
  • 1 kg pasta – penne, skruer, muslingeskaller eller lignende
  • 250 g mozzarella
TILBEHØR
  • Filone, lys

Sådan tilbereder du retten

Skær løg, selleri og gulerødder i tern og bladselleri i skiver. Sautér med knust hvidløg i rapsolie til grøntsagerne er møre, men uden at de tager farve. Tilsæt tomatpuré, frikadeller og basilikum og sautér endnu 1-2 minutter. Kom flåede hakkede tomater samt bouillon ved og lad det koge 10 minutter.
Smag saucen til med salt og peber. Kog pastaen al dente som anvist og vend den i saucen. Servér pastaretten med strimlet mozzarella og lunt Filone.

Lignende opskrifter

Hovedretter / Gris / Frikadeller
Økologiske frikadeller i klassisk tomatsauce

med parmesan

Fjerkræ / Salater / Hovedretter
Mini Kyllinge- og kalkunfrikadeller

med rosenkålssalat og mangochutney

Hovedretter / Gris / Frikadeller
Spansk inspirerede frikadeller

med grøntsags-safran sauce og kartoffelmos