Hjem Opskrifter Kalkunfrikadeller med varm ovnbagt rodfrugtsalat

Kalkunfrikadeller

med varm ovnbagt rodfrugtsalat

Kalkunfrikadellermed varm ovnbagt rodfrugtsalat

Ingredienser

  • 10 personer
  • 20 kalkunfrikadeller 60 g, Danish Crown Professional
  • 1 kg små kartofler
  • 600 g skrællede persillerødder
  • 400 g skrællede gulerødder
  • 4 rødløg
  • 1 dl olivenolie
  • ½ dl rødvinseddike
  • 2 tsk. dijonsennep
  • 2 tsk. honning
  • Persille
TILBEHØR
  • Brød

Sådan tilbereder du retten

Skrub kartoflerne og skær dem i halve/kvarte. Skær persillerødder og gulerødder i mindre stykker og rødløgene i både. Bland grøntsagerne med olivenolie og læg dem i et ovnfast fad. Bag grøntsagerne i ovnen ved 200 °C i ca. 30 minutter, til de er møre. Pisk rødvinseddike, dijonsennep og honning sammen og hæld marinaden over grøntsagerne. Smag til med salt og peber og drys med hakket persille. Lun frikadellerne efter anvisning og server dem til rodfrugtsalaten sammen med godt brød.

Lignende opskrifter

Hovedretter / Fjerkræ / Frikadeller
Kalkunfrikadeller

med nordisk ærtesalat

Hovedretter / Gris / Frikadeller
Frikadeller med bagte æbler

med julekrydderier, feta, persille og brødkrumme

Hovedretter / Okse / Frikadeller
Økologiske frikadeller

med langtidsbagte cherrytomater, hvedekernesalat, ruccolapesto og mozzarella