Hjem Opskrifter Frikadeller med mælkeærter

Frikadeller med mælkeærter

Frikadeller med mælkeærter

Ingredienser

  • 10 personer
  • 20 pandestegte frikadeller 60 g, Danish Crown Professional
  • 5 dl hønsebouillon, Danish Crown Professional
  • 1 kg kartofler
  • 1 kartoffelbrød
  • ¼ dl frisk timian
  • 400 g sugar Snap Peas
  • 500 g grønne ærter
  • 5 dl fløde 9 %
  • 30 g hvedemel
  • Salt og peber
  • 1 bundt persille

Sådan tilbereder du retten

Skræl kartoflerne i tern og kog dem. Varm frikadellerne ca. 10 minutter ved 200 ˚C. Bag det optøede brød 11 minutter ved 190 °C. Bring hønsebouillon og timian i kog, tilsæt kartoffeltern og kog op. Snit sugar snap peas og kom dem ved kartoflerne sammen med ærterne. Kog 3 minutter.

Pisk fløde og hvedemel sammen til en jævning. Hæld den i gryden under omrøring og smag stuvningen til med salt og peber. Drys med persille og ekstra timian og server mælkeærterne til frikadellerne sammen med kartoffelbrødet.

Lignende opskrifter

Hovedretter / Gris / Frikadeller
Græsk inspirerede frikadeller

med fetina, gulerødder og brød

Hovedretter / Gris / Frikadeller
Frikadeller i svøb med lynstegte rødbeder

Fjerkræ / Salater / Frikadeller
Mini Kyllinge- og kalkunfrikadeller

med let forårssalat af spidskål, asparges og forårsløg