Hjem Opskrifter Farseret porre med karamelliseret æble og løg

Farseret porre

med karamelliseret æble og løg

Farseret porremed karamelliseret æble og løg

Ingredienser

  • 10 personer
  • 10 stk. farserede porrer, 140 g, Danish Crown Professional
  • 4 æbler
  • 4 løg
  • 3 spsk. olivenolie til stegning
  • 6 spsk. honning
  • 2 spsk. æbleeddike
TILBEHØR
  • 1 ½ kg nye kartofler

Sådan tilbereder du retten

Varm de farserede porrer efter anvisning. Pil løgene og skær æble og løg i tynde både. Varm olivenolien op på en pande. Steg løg og æble, til de falder sammen. Tilsæt honning og æbleeddike og steg videre i 5-6 minutter, til løgene karamelliserer. Servér med nye kogte kartofler.

Lignende opskrifter

Hovedretter / Fjerkræ / Frikadeller
Kalkunfrikadeller med gnocchi

bagte porrer, soltørrede tomater og parmesan

Hovedretter / Gris / Frikadeller
Frikadeller i svøb med lynstegte rødbeder

Hovedret / Gris / Frikadeller
Frikadeller med græsk kartoffelsalat