Hjem Opskrifter Bøf med bacontern og whiskysauté

Bøf

med bacontern og whiskysauté

Bøf med bacontern og whiskysauté

Ingredienser

  • 10 personer
  • 10 Hakkebøffer, Danish Crown Professional
  • Olie til stegning
WHISKYSAUTÈ
  • 1 kg whiskysauce, Danish Crown Professional
  • 200 g bacon i tern, Danish Crown Professional
  • 750 g små, hele champignon
  • 300 g perleløg
TILBEHØR
  • Kartofler
  • Salat

Sådan tilbereder du retten

Steg bacon og champignon ved god varme til de er brune. Hæld fedtet fra og tilsæt perleløg samt whiskysauce og lad det simre for svag varme i 5 minutter.

Brun hakkebøfferne på begge sider, krydr med salt og peber og steg dem færdige ved middel varme 4-5 minutter på hver side.

Kom sautéen hen over bøfferne og server med kartofler og salat.

Lignende opskrifter

Hovedretter / Okse / Bøf
Velformet hakkedreng

med Vestjyske rødder og blomkålshoved

Smørrebrød / Oksekød / Bøf
Smørrebrød

med bøf, 3 slags løg og grillede asparges

Hovedretter / Burger / Okse
Slowcooked burger

med spidskål, rødløgskompot og svampesennep